fbpx
studio-tropis-cinta-cafe-extension-01
studio-tropis-cinta-cafe-extension-02
studio-tropis-cinta-cafe-extension-03
studio-tropis-cinta-cafe-extension-04
studio-tropis-cinta-cafe-extension-05
studio-tropis-cinta-cafe-extension-section

CINTA CAFE CANGGU is extending their dining area towards the rice fields on the west side. The main concern that we put on the extension design is to make sure the new seating area & the bar is not covering the view towards the rice fields. Therefore, the new bar building is aligned with the kitchen area, also to simplify the service circulation. Meanwhile the new seating area is on the northern side of the site, aligned with the current seating area. This keeps the garden seating area to be as open as possible to maximize the air circulation towards the main building, and also not blocking the view from the seating area.

Location:

Denpasar, Bali

Designer:

Dafit Ashari

Category:

WhatsApp